Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

«Φουλάρει» για το διεθνή Ούγγρο Νέμεθ...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΑΘΗ – ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2008 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Για έναν παίκτη τον οποίο είχε στο στόχαστρό της και πριν από δύο χρόνια – αλλά τότε δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις- κινείται εδώ και μερικά 24ωρα η Ολύμπια. Ο λαρισινός σύλλογος κατέθεσε πρόταση στον διεθνή Ούγγρο μπασκετμπολίστα Ίσταν Νέμεθ που έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία. Ο Νέμεθ (που ανήκει και στο ίδιο πρακτορείο με τον Σούλτσε κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις με την Ολύμπια…) είναι γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου του 1979. Έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται βασικά στη θέση του πλέι μέικερ. Ωστόσο έχει μεγάλη άνεση και στη θέση «2» αφού τα στοιχεία του είναι ηγετικά μέσα στο παρκέ. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο παίκτη που διαθέτει φυσικά την καλή τρίπλα και την ικανότητα να αμύνεται σωστά. Είναι χαρακτηριστικό πως αποτελεί τον βασικό «άσο» της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας από το 1999 και μετά. Μάλιστα το 2000 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της Ουγγρικής Λίγκα ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα (είχε αγωνιστεί και κόντρα στον Ολυμπιακό το 2005 για 31 λεπτά).
Έχει παίξει στην Ουγγαρία μέχρι και το 2002 φορώντας τη φανέλα της Κόρμεντ. Στα μέσα της χρονιάς ΄02-΄03 μετεγγράφηκε στην ιταλική Τρεβίζο και την επόμενη χρονιά έπαιξε στη Βοϊβοντίνα. Τις σεζόν ΄04-΄05 και ΄05-΄06 αγωνίστηκε στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην Σοπότ ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην Βοϊβοντίνα της Σερβίας. Στο περσινό πρωτάθλημα μέσο όρο έπαιζε 25 λεπτά πετυχαίνοντας 13 πόντους.
Ο συγκεκριμένος παίκτης λοιπόν ή ο Αμερικανός με βοσνιακό διαβατήριο Τέρελ Καστλ είναι οι εκλεκτοί για μια νευραλγική θέση όπως αυτήν του πλέι μέικερ.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΑΘΗ
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και την περίπτωση του Πατ Καλάθη που παραμένει σε στάση αναμονής της απάντησης του Eλληνοαμερικανού. Ο Καλάθης σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες έχει την Ολύμπια πολύ ψηλά στη λίστα επιλογής και δεν αποκλείεται να απαντήσει θετικά.
Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Λίγο η απόκτηση του Σούλτσε, λίγο το Παπαϊωακείμ, και γενικά η έντονη δραστηριότητα στα μεταγραφικά θέματα φαίνεται πως θα έχουν αντίκτυπο στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας των «πορτοκαλί». Μέχρι και πριν από μερικές ημέρες η κίνησή τους ήταν ικανοποιητική για την ΚΑΕ και αναμένεται να πάρουν την … ανηφόρα μετά την απόκτηση παικτών εγνωσμένης αξίας. Να λοιπόν που τα μηνύματα αρκετό διάστημα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είναι θετικά.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ
Πάντα τυπική η Ολύμπια σε σημαντικά θέματα δεν παρέλειψε χθες βράδυ λίγο μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου από την Εθνική Εφήβων να εκδώσει συγχαρητήρια ανακοίνωση. Αυτήν ανέφερε τα εξής: «Η διοίκηση της Ολύμπια Athienitis ΚΑΕ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Εφήβων για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων. Παράλληλα εκφράζει την ελπίδα η επιτυχία των Εφήβων να ανοίξει το δρόμο για την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των Ανδρών που ταξιδεύει αύριο για το Πεκίνο, προκειμένου να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευχόμαστε να επιστρέψει με το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass