Επίσκεψη μαθητών στις ιππικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λαρισαίων

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2016 15:52

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ιππασίας του Δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησαν  μαθητές από το  9ο και 26ο Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, τα οποία μαζί με τα Colegio Encarnacion Luis Porras-Marinaleda, Sevilla, Ισπανία και Scuola Elementare Mamoiada, Σαρδηνία, μετέχουν στο πρόγραμμα e-twinning με θέμα «το σύμβολο της πόλης μου».

Οι μαθητές κατά την επίσκεψή τους ήρθαν σε επαφή με τα άλογα, επισκέφθηκαν τους στάβλους και τάϊσαν τα όμορφα τετράποδα. Ενημερώθηκαν για τη σωστή φροντίδα των ζώων και τη χρησιμότητά τους στον άνθρωπο.

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τη διευθύντρια του 26ου Δημοτικού Σχολείου κ. Κατερίνα Σταγιάννη  και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς  του προγράμματος είναι οι Αρσενίου Γεωργία, Τσαπατόρη Ελένη και Περρή Καλλιόπη.

Μαθητές και εκπαιδευτικούς υποδέχτηκαν η εκπαιδεύτρια ιππασίας κ. Μπελτέ Σμαράγδα, ο σταβλίτης κ. Παπαθανασίου Νικόλαος, ο εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού δημοτικός σύμβουλος κ.  Κωσταρόπουλος Γεώργιος και ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος κ. Τσίρκας Στυλιανός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1