ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ

Εγγραφές στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 15:45

Αρχίζουν οι εγγραφές των μαθητών στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Λάρισας, που στεγάζεται στο διδακτήριο του 5ου Λυκείου (Ιουστινιανού και Κομνηνών) στο κέντρο της Λάρισας και εξυπηρετεί:

Εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, προκειμένου να αυξήσουν τα προσόντα τους αποκτώντας Απολυτήριο Λυκείου (ισότιμο με του Γενικού Λυκείου) και ταυτόχρονα Πτυχίο Ειδικότητας, αποφοίτους Γυμνασίου (κάθε ηλικίας), αποφοίτους Σ.Δ.Ε., ΕΠΑ.Σ., Τ.Ε.Σ., αποφοίτους Γενικού Λυκείου για απόκτηση Πτυχίου ειδικότητας (χωρίς παρακολούθηση μαθημάτων Γενικής Παιδείας), αποφοίτους Τ.Ε.Ε. ή Τ.Ε.Λ. για απόκτηση Πτυχίου άλλης ή συναφούς ειδικότητας και απόκτηση απολυτηρίου Λυκείου ταυτόχρονα, άνεργους και μητέρες ανηλίκων τέκνων μη εργαζόμενες. Το εσπερινό ωράριο του 3ου ΕΠΑ.Λ. προσφέρεται για εκείνους που οι επαγγελματικές, προσωπικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να φοιτήσουν σε πρωινό σχολείο. Όλοι αυτοί οι παράγοντες, δεν θα πρέπει να αναστείλουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα φοίτησης και έτσι να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις γι' αλλαγή της επαγγελματικής, κοινωνικής και οικονομικής τους θέσης.
  Οι ειδικότητες που λειτουργούν είναι:
- Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων,
- Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής,
- Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών,
- Τεχνικός Η/Υ και δικτύων Η/Υ
Στους σπουδαστές του 3ου ΕΠΑ.Λ. παρέχεται επιδότηση μετακίνησης και αναβολή στράτευσης. Από το σχολικό έτος 2018-2019 η φοίτηση στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. θα είναι 3ετής.
Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου. Πληροφορίες στο τηλ. 2410-236182, καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1