«Ψέματα και συκοφαντίες»

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ Κ. ΚΟΝΤΣΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2018 15:55

Την αντίδραση του μέλους του ΔΣ του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Λάρισας κ. Κωνσταντίνου Κοντσιώτη προκάλεσαν οι καταγγελίες των μελών της ΕΛΜΕ Λάρισας-εκπροσώπων των Παρεμβάσεων, αναφορικά με τη διαδικασία των τοποθετήσεων εκπαιδευτικών.

Ο κ. Κοντσιώτης με επιστολή του σημειώνει: «Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση των Παρεμβάσεων για τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών, στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων: “Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., που για μία ακόμα φορά αποτελεί δεκανίκι της Κυβέρνησης στα επικοινωνιακά παιχνίδια (με συμμέτοχο τον αιρετό της Δ.Α.Κ.Ε., κ. Κοντσιώτη) και τους καλούμε να σταματήσουν τη διαδικασία-παρωδία τοποθετήσεων”.

-Όταν, στο συμβούλιο που έγινε στις 16/7/2018, δηλώνω ότι θα απέχω από τη διαδικασία αυτή, σύμφωνα με το κείμενο της Ο.Λ.Μ.Ε.,

-Όταν, στο επόμενο συμβούλιο που έγινε στις 19/7/2018, καταθέτω πρόταση οι τοποθετήσεις να γίνουν στο διάστημα από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου, οπότε θα έχουμε πλήρη εικόνα κενών-πλεονασμάτων, και δεν μετέχω στον υπολογισμό κενών-πλεονασμάτων, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή ο αιρετός των Παρεμβάσεων παρευρίσκεται στο Συμβούλιο και δεν αντιλαμβάνεται τι συζητείται ή συνειδητά λένε ψέματα. Τρίτο δε χωράει, αφού όλα είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά. Λυπάμαι πάρα πολύ που φτάνουν σε αυτό το σημείο, με ψέματα και συκοφαντίες να προσπαθούν να πλήξουν τη Δ.Α.Κ.Ε. και εμένα. Ο κατήφορός τους δεν έχει τέλος. Ντροπή, λασπολόγοι, άξιοι μαθητές του Γκαίμπελς».

Κοντσιώτης Κωνσταντίνος MSc φυσικός στο ΓΕΛ Φαλάνης, αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1