Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2018 15:18

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοίνωσε χθες τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων 1ης περιόδου 2018.

Στις εξετάσεις αυτές, που διεξήχθησαν από τις 28 Απριλίου 2018 έως και τις 13 Μαΐου 2018 σε 21 Εξεταστικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν συνολικά 3.582 υποψήφιοι. Από αυτούς, οι 3.152 (ποσοστό επιτυχίας 87,99%) εντάσσονται στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων με Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Επάρκεια, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου, «με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και στόχο τη μείωση της γραφειοκρατίας έθεσε σε λειτουργία ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του 2018, αλλά και όλοι και όλες που έχουν ενταχτεί στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έπειτα από επιτυχείς εξετάσεις σε προηγούμενα χρόνια μπορούν να εκτυπώνουν τη Βεβαίωση Εκπαιδευτικής Επάρκειάς τους μέσω της εφαρμογής http://trainersexams.eoppep.gr, χωρίς καμία περαιτέρω διοικητική διαδικασία».

Παράλληλα, με παλιότερες εφαρμογές που ήδη λειτουργούν, οι Εκπαιδευτές Ενηλίκων με Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Επάρκεια μπορούν να ενημερώνονται για το πλήρες χαρτοφυλάκιο των προσόντων τους, όπως αυτά είναι καταχωρημένα στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην εφαρμογή: trainers.eoppep.gr και να αιτούν την αναθεώρησή του, ενώ τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και κάθε άλλη εκπαιδευτική δομή μπορούν να αναζητούν εκπαιδευτές με πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια και επιθυμητά προσόντα στην εφαρμογή: http://www.eoppep.gr/index.php/el/search-for/adult-educators.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1