«Για την ταμπακιέρα...»

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ τ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ Δ. ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 15:38

Με νέα αιχμηρή επιστολή-απάντηση προς τον τέως αντιπρόεδρο του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας κ. Δημήτρη Γεωργούση επανέρχεται στο θέμα των 6 Διευθυντών, η συντονιστική επιτροπή της ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας. Στην επιστολή επιρρίπτονται ευθύνες στον κ. Γεωργούση για τους χειρισμούς στην υπόθεση των Διευθυντών και τίθενται μια σειρά ερωτημάτων.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Κύριε Διευθυντή για μία ακόμη φορά μας επιβεβαιώνετε με τη στείρα, συνεχή και κουραστική παρουσίαση γεγονότων τα οποία, κατά τη γνώμη σας, έλαβαν χώρα στη διαδικασία επιλογής των Διευθυντών σχ. μονάδων. «Η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως» ή «παλιά ξινά σταφύλια» κ. Διευθυντή;

 Με αυξημένη σιγουριά αναμέναμε την απάντησή σας στην από 8/8/2018 ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας η οποία είχε τίτλο "Ο ΓΚΕΣΤ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ" (τίτλο που αφενός δίκαια και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο κερδίσατε και αφετέρου τον αποδεχτήκατε μιας και όλοι οι άλλοι για σας είναι "κομπάρσοι"). Είχατε δηλώσει με ανακοίνωσή σας πως δεν θα επανέλθετε (7/7/2018) αλλά παρατηρούμε πως μονίμως επανέρχεστε και είναι σίγουρο πως θα επανέλθετε (τρόπος ζωής σας πλέον). Για να μην δοθεί λάθος εντύπωση πως δεν επιθυμούμε την άλλη άποψη (ο ορισμός εξάλλου της Δημοκρατίας) οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μας ομορφύνατε το καλοκαίρι κύριε τέως διορισμένε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αντιπρόεδρε στο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε πλήξει.

Θα συνεχίσουμε (εφόσον το επιθυμείτε και το επιδιώξετε) να σας διατηρούμε στο προσκήνιο και μάλιστα δωρεάν! Ίσως έτσι συνδράμουμε στο να εκπληρωθούν οι προσωπικές σας φιλοδοξίες (όπως αντιλαμβάνεστε κ. Διευθυντά ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο ). Οι φίλοι σας εξάλλου πολλοί και χρήσιμοι τέτοιες εποχές (ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΝΕΚ από τη μία και ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Παρεμβάσεις από την άλλη).

Μια προσφιλή και αγαπητή σας λέξη κ. Διευθυντά είναι η «ταμπακιέρα». Για αυτή, ούτε κουβέντα στην τελευταία ανακοίνωσή σας.

Περιμέναμε να μας διευκρινίσετε:

 1) Γιατί δεν κατακρίνετε δημόσια (όπως κάνετε πεισματικά με τον αιρετό της ΔΑΚΕ, τον κ. Κοντσιώτη) και τον/τους αιρετό/ους των Παρεμβάσεων, οι οποίοι υπερψήφισαν την αποδοχή των εκπρόθεσμων δηλώσεων;

2) Γιατί δεν κατακρίνετε δημόσια και τα υπόλοιπα μέλη του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας οι οποίοι υπερψήφισαν την αποδοχή των εκπρόθεσμων δηλώσεων;

3) Διαφεύγει της αντίληψής σας ότι η απόφαση του ΠΥΣΔΕ Λάρισας για την αποδοχή των εκπρόθεσμων δηλώσεων ήταν ομόφωνη;

 4) Την αίτηση, που καταθέσατε ο ίδιος ως υποψήφιος διευθυντής σχολείου, την αποθηκεύσατε ή την οριστικοποιήσατε;

Και το σημαντικότερο μέρος της «ταμπακιέρας»: πουθενά αναφορά σας, κύριε τέως αντιπρόεδρε στο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας, για την αναβολή του δικαστηρίου της 6/6/2018, η οποία προέκυψε με ευθύνη και υπαιτιότητα της Διοίκησης. Το ποιος είχε δίκαιο και ποιος όχι θα αποδεικνύετο και έτσι θα είχε επέλθει η ομαλότητα στην εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας. Γιατί συμπλεύσατε με τη Διοίκηση; Γιατί επιδιώξατε την αναβολή κ. Γεωργούση;

Κλείνοντας κ. Διευθυντή μάς κάνει εντύπωση που, χάνοντας και τον αυτοέλεγχό σας και πέρα από κάθε δεοντολογία, ονοματίσατε τα τέσσερα (4) από τα δεκαπέντε (15), εκλεγμένα από τους συναδέλφους, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας.

Κύριε Γεωργούση ως Διευθυντής στο σχολείο σας και υπεύθυνος να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθώς και να αναρτάτε το σύνολο των ανακοινώσεων (προφανώς και της ΔΑΚΕ), δεν μπήκατε ποτέ στο παρελθόν στον κόπο να αναρωτηθείτε ποιοι συνάδελφοι συγκροτούν τη Σ.Ε. της παράταξης. Γιατί κόπτεστε τώρα; Γιατί άραγε τέτοια πρεμούρα;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass