Κουδούνι χωρίς ελλείψεις στα Δημοτικά

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 15:30

Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης, Σωτήρη Βούλγαρη, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο επαφών του στο πλαίσιο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε από τον κ. Βούλγαρη σχετικά με την προετοιμασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όσον αφορά στο άνοιγμα των σχολείων και σε τυχόν ελλείψεις σε επίπεδο διδακτικού προσωπικού. Συγκεκριμένα, ο κ. Βούλγαρης εκτίμησε ότι σε πρώτη φάση δεν θα υπάρξουν ζητήματα, με τα σχολεία να ανοίγουν κανονικά χωρίς ελλείψεις και τις οργανικές θέσεις στον νομό Λάρισας να παραμένουν ίδιες χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές, δηλώνοντας αρκετά ικανοποιημένος από τον σχεδιασμό του Υπ. Παιδείας.

Ο κ. Παπαδόπουλος αφού ευχαρίστησε τον προϊστάμενο για την ενημέρωση, δήλωσε ότι όλοι θα πρέπει να συνεργαστούν με στόχο την υπέρβαση των δυσκολιών ώστε τα σχολεία να αποτελούν κοιτίδες δημιουργικότητας και διαμόρφωσης της προσωπικότητας των μαθητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1