Προσλήψεις ωρομίσθιων στο ΙΕΚ Λάρισας του ΟΑΕΔ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2018 16:05

Για την κάλυψη θέσεων από ωρομίσθιους εκπαιδευτές, σύμφωνα με τις ανάγκες των ΙΕΚ του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), αρχίζει από αύριο Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στις 8:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://a2.oaed.gr/pegasus, με την ένδειξη «Είσοδος Εκπαιδευτικού», η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, μαζί με άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για τους υποψήφιους εκπαιδευτές.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΙΕΚ Λάρισας: «Τα δικαιολογητικά που προβλέπονται από την προκήρυξη, υποβάλλονται ή αποστέλλονται σε φάκελο ταχυδρομικώς, συστημένα ή με ταχυμεταφορά (courier), στο Ι.Ε.Κ Λάρισας. Στον φάκελο, στα στοιχεία του αποστολέα, αναγράφεται υποχρεωτικά ο αριθμός πρωτοκόλλου ηλεκτρονικής υποβολής, ο οποίος εμφανίζεται στην ηλεκτρονική αίτηση. Όσοι υποψήφιοι ωρομίσθιοι είχαν υποβάλει στο ΙΕΚ αίτηση κατά τα έτη κατάρτισης 2015-2016, 2016-2017 και 2017-2018, στην ίδια ειδικότητα θα καταχωρήσουν στη φετινή ηλεκτρονική αίτηση μόνο ό,τι επιπλέον δικαιολογητικό έχει αποκτηθεί μετά την τελευταία υποψηφιότητά τους έως σήμερα εκτός των δικαιολογητικών που αφορούν σε κοινωνικά κριτήρια (ανεργία, πολυτεκνία, μονογονεϊκή οικογένεια, ΑμεΑ κ.λπ.) τα οποία θα πρέπει να υποβληθούν εκ νέου. Η εκτυπωμένη ηλεκτρονική αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποστέλλεται ή υποβάλλεται στο ΙΕΚ Λάρισας στην παρακάτω διεύθυνση: ΙΕΚ Λάρισας (Ερμογένους 10, Τ.Κ. 414.47, Λάρισα, τηλ. 2410 – 564685-6). Πληροφορίες παρέχονται στη Γραμματεία του ΙΕΚ και στα τηλέφωνα 2410-564685 και 2410-564686 τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 π.μ. μέχρι 03:00 μ.μ.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1