Αιτήσεις Τεχνικού Γαλακτοκομίας – Τυροκόμου

Κατατίθενται ηλεκτρονικά μέχρι αύριο

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 16:15

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές για μια θέση Τεχνικού Γαλακτοκομίας – Τυροκόμου να καταθέτουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://diek.it.minedu.gov.gr/

Η θέση καταρτιζομένου στο 2ο Δ.Ι.Ε.Κ. Λάρισας, που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αφορά στο Α' εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2018 και είναι πρόγραμμα που συνδέεται με τη Σχολή Γαλακτοκομίας της Ελασσόνας.

Σε σχετική του δήλωση, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου αναφέρει:

Μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια καταφέραμε να ξεκινήσουμε τα προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην πιστοποίηση Τεχνικού Γαλακτοκομίας – Τυροκόμου, συνδέοντας άμεσα την θεωρία με την πράξη. Την κατάρτιση των σπουδαστών σε έναν τόπο που ηγείται στον τομέα του γάλακτος.

Σε συνεργασία με το 2ο Δ.Ι.Ε.Κ Λάρισας ξεκινάει φέτος το πρόγραμμα σπουδών, σε εγκαταστάσεις της Ελασσόνας, μέχρι την ολοκλήρωση του χώρου στο παλιό Καπνεργοστάσιο, εκεί όπου θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό μας, προσφέροντας στους νέους ανθρώπους την ευκαιρία της ουσιαστικής εμπλοκής τους με την κτηνοτροφία, στον τόπο μας ένα ουσιαστικό αναπτυξιακό εργαλείο και στην πατρίδα μας ένα βήμα για πιο ολοκληρωμένη στρατηγική στον πρωτογενή τομέα της χώρας.

Η Ελασσόνα θα υποδεχθεί όλους τους νέους που επιθυμούν να εμπλακούν επαγγελματικά στον τομέα του γάλακτος, δίνοντας τους την ευκαιρία να γίνουν οι πρωταγωνιστές σε έναν τομέα που θα πρέπει να αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1