Εκπαιδεύονται σε συνθήκες πραγματικού εστιατορίου

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΜΕ ΤΟΝ CHEF ΣΩΤ. ΚΟΝΤΙΖΑ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2018 15:11

Με τους αυριανούς επαγγελματίες της γαστρονομίας συναντήθηκε χθες ο κορυφαίος chef Σωτήρης Κοντιζάς στο ιδιωτικό ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ανακοινώνοντας και επίσημα την έναρξη της αποκλειστικής τους συνεργασίας.  

Ο σύμβουλος Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Βαγγέλης Ροδόπουλος αλλά και ο κ. Κοντιζάς μίλησαν για το πρώτο POP- UP RESTAURANT powered by IEK AKMH. Ομάδες σπουδαστών υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση του Σωτήρη Κοντιζά θα εκπαιδευτούν σε συνθήκες πραγματικού εστιατορίου. Θα διδαχθούν να «στέκονται» μέσα σε μια επαγγελματική κουζίνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα.

«Εγκαινιάζουμε από τη Λάρισα τη νέα συνεργασία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με τον καταξιωμένο chef Σωτήρη Κοντιζά. Ο Σ. Κοντιζάς θα είναι μαζί μας ως ambassador στον τομέα της μαγειρικής και θα ξεκινήσει τους σεμιναριακούς κύκλους στους σπουδαστές μας», σημείωσε ο κ. Ροδόπουλος. Από την πλευρά του ο κ. Κοντιζάς μίλησε για αυτή τη συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ενώ απευθυνόμενος στους σπουδαστές υποστήριξε ότι «αν έχετε καλές βάσεις, αγαπάτε αυτό που κάνετε, αν το θέλετε πραγματικά τότε θα τα καταφέρετε σε οποιοδήποτε εστιατόριο και αν μπείτε για δουλειά».

Ο κορυφαίος chef σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι πιθανόν να είναι και φέτος στην κουζίνα του Master Chef.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1