Χαρούμενο καταφύγιο των παιδιών η «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:12

Το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη», «αποτέλεσε ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα, ένα ζηλευτό πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και μια διέξοδο για τα παιδιά που απασχολήθηκαν δημιουργικά» τόνισε χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου, με αφορμή τη λήξη της Γ΄ περιόδου του επιτυχημένου προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» για να τονίσει μεταξύ άλλων την ικανοποίησή του που «περισσότερα από 4.000 παιδιά, αυτά τα χρόνια, συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων».

Δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, γεμίζοντας την πλατεία Ταχυδρομείου με γέλια, παιχνίδια και φωτεινά χαμόγελα.

Υπενθυμίζεται ότι η «Κατασκήνωση στην Πόλη», που αποτέλεσε «το χαρούμενο καταφύγιο των παιδιών στο ζεστό καλοκαίρι με το πλούσιο πολιτιστικό και παιδαγωγικό πρόγραμμα» κέρδισε και τη φετινή χρονιά την αγάπη των 2.000 παιδιών που συμμετείχαν και στις τρεις περιόδους «καλλιεργώντας την αξία της φιλίας, του παιχνιδιού, της δημιουργικότητας».

Τα παιδιά συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί τους ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημ. Δεληγιάννης και η διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών Σταυρούλα Μπαξεβάνου, σημειώνοντας την αξία του προγράμματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1