Εγγραφές – μετεγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:42

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Λάρισας είναι το μοναδικό στον νομό της Λάρισας και παρέχει ισότιμο απολυτήριο με τα Ημερήσια Γυμνάσια. Με το απολυτήριο ο μαθητής μπορεί να συνεχίσει στο Γενικό Λύκειο ή στο Εσπερινό Λύκειο, στα ΕΠΑΛ, όπως και στις σχολές Μαθητείας Σ.Ε.Κ.

Όπως σημειώνεται από τη διεύθυνση του σχολείου, «το Εσπερινό Γυμνάσιο δίνει την ευκαιρία στον καθένα να ολοκληρώσει τη Γυμνασιακή εκπαίδευση, όποτε κι αν διέκοψε (ενήλικες) ή και να εγγραφεί μετά το Δημοτικό σχολείο. Λόγω του ότι απευθύνεται σε εργαζόμενους μαθητές, το ωράριο του σχολείου είναι από 6.00 μ.μ. με 9.30 μ.μ. και διευκολύνει τη φοίτησή τους με μεγαλύτερο αριθμό απουσιών, σε σχέση με τα ημερήσια Γυμνάσια.

Προϋπόθεση για να εγγραφεί ο μαθητής/τρια, είναι η ηλικία των 14 ετών και να εργάζεται. Οι εγγραφές συνεχίζονται, ενώ οι μετεγγραφές από άλλο Γυμνάσιο θα γίνονται έως 31/3/2016. Οι στρατεύσιμοι μετά την εγγραφή τους μπορούν να προσέρχονται μόνο στις εξετάσεις». Η διεύθυνση του Εσπερινού Γυμνασίου είναι Ιουστινιανού και Βουτσιλά (συστεγάζεται με το 5ο Γυμνάσιο) με τηλ. 2410-239476 ώρες 6-9.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1