Εως τις 14/9 οι αιτήσεις για το ΙΕΚ Λάρισας ΟΑΕΔ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2018 17:40

Από το ΙΕΚ Λάρισας του ΟΑΕΔ ανακοινώνεται, ότι για το χειμερινό εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2018-2019, 132 νέοι σπουδαστές και σπουδάστριες θα εγγραφούν στο Α’ Εξάμηνο και στις ειδικότητες: Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας, Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων σε έργα Τοπίου και Περιβάλλοντος, Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Αθλητική Δημοσιογραφία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία του ΙΕΚ έως τις 14-09-2018 και να είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου, Πτυχίου ΤΕΕ Β’ Κύκλου Σπουδών ή ΕΠΑ.Σ ή ΕΠΑ.Λ , ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

Τα Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. εξασφαλίζουν στους αποφοίτους τους (μετά από εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης) Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 5. Πληροφορίες στη γραμματεία του ΙΕΚ (Ερμογένους 10) ή στο τηλέφωνο 2410-564685-6, από 8:30 π.μ. - 3:00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1