Τσάντες και γραφική ύλη για τα πρωτάκια

ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 15:32

Αφιερωμένη στα πρωτάκια που σήμερα θα περάσουν το κατώφλι του σχολείου ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Τριτέκνων ν. Λάρισας χθες στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ. Συνολικά 62 παιδιά που φέτος θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη Δημοτικού παρέλαβαν από μια σχολική τσάντα και γραφική ύλη ως δώρο από τον σύλλογο και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με τους γονείς τους μια όμορφη εκδήλωση από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ με τίτλο «Πρώτη μέρα στο σχολείο».

Στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, βρέθηκε και ο περιφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός που ευχήθηκε στα παιδιά «Καλή σχολική χρονιά» και αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνουν οι τρίτεκνες μητέρες και στη συμβολή γενικώς των πολύτεκνων οικογενειών στη χώρα. Παράλληλα, έκανε αναφορά στη μείωση του μαθητικού πληθυσμού και στο δημογραφικό πρόβλημα.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο πρόεδρος των Τριτέκνων κ. Δημήτριος Γκόβαρης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αθανάσιος Αδαμόπουλος. Ο πρόεδρος των τριτέκνων αναφέρθηκε στο νέο επίδομα τέκνων που πλήττει για άλλη μια φορά τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες ενώ αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις του δημογραφικού προβλήματος. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγ. Παπαχαραλάμπους, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Χατζούλης, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Καραγκούνη Κων/να και δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass