Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επί τάπητος θέματα σχολικών μονάδων του Δήμου Κιλελέρ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 15:34

Συνάντηση με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Κιλελέρ είχε στο Δημαρχείο Νίκαιας ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Ο δήμαρχος, αφού τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, διαβεβαίωσε τους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που ανακύπτουν.

«Στα χρόνια που βρισκόμαστε στη διοίκηση του δήμου, καταφέραμε πολλά, συνεργαζόμενοι. Στην πρώτη μας συνάντηση είχαμε καταγράψει διεξοδικά τα προβλήματα των σχολείων και η λίστα ήταν πραγματικά μεγάλη. Σήμερα η λίστα αυτή έχει σχεδόν εκλείψει και ελάχιστα ζητήματα παραμένουν εκκρεμή τα οποία πιστεύω ότι θα επιλυθούν άμεσα» τόνισε ο δήμαρχος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αποπληρωμή, μέχρι τέλους Φεβρουαρίου, όλων των οφειλών των σχολικών μονάδων που «κληρονόμησαν» οι σχολικές επιτροπές με την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες, το κτιριακό και τις υποδομές των σχολείων, τη μετακίνηση των μαθητών, τις προμήθειες των υλικών, την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και μια σειρά άλλα θέματα που σχετίζονται στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τεχνικών Έργων και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σπύρος Καλέτσιος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα