Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας

ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 17:35

Ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο για μαθητές, όσο και για γονείς θα διανείμουν σήμερα σε δημοτικά σχολεία, αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που στοχεύει στην ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση γονιών και μαθητών σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Στα φυλλάδια, δίνονται συμβουλές και περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πως να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια. Επιπλέον, περιέχουν χρήσιμες οδηγίες για τους γονείς, έτσι ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Στο πλαίσιο αυτό αστυνομικοί της Τροχαίας θα διανείμουν σήμερα φυλλάδια στα εξής σχολεία του νομού: 25ο Δημοτικό Σχολείο, 4ο και 37ο Δημοτικά Σχολεία , 1ο και 3ο, 35ο και 41ο Δημοτικά Σχολεία, 42ο Δημοτικό Σχολείο, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, 2ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο Δημοτικό Σχολείο, Δημοτικό Σχολείο Λιβαδίου, Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, Δημοτικό Σχολείο Δομένικου, Δημοτικό Σχολείο Κρανέας, 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Τυρνάβου, 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Αμπελώνα, 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Φαρσάλων,  Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, Δημοτικό Σχολείο Πλατυκάμπου , 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Αγιάς, Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου, Δημοτικό Σχολείο Μακρυχωρίου, Δημοτικό Σχολείο Γόννων και Δημοτικό Σχολείο Πυργετού.

Σχετικά Άρθρα