Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέχρι την Παρασκευή οι εγγραφές στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 15:52

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το χειμερινό εξάμηνο στο ΙΕΚ Λάρισας του ΟΑΕΔ 132 νέων σπουδαστών και σπουδαστριών για το Α’ εξάμηνο και στις ειδικότητες:

Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας, Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων σε έργα Τοπίου και Περιβάλλοντος, Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Αθλητική Δημοσιογραφία.

 Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του ΙΕΚ έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου, Πτυχίου ΤΕΕ Β’ Κύκλου Σπουδών ή ΕΠΑ.Σ. ή ΕΠΑ.Λ., ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

Τα Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. εξασφαλίζουν στους αποφοίτους τους (μετά από Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης) Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Επιπέδου 5.

Πληροφορίες παρέχονται στη Γραμματεία του ΙΕΚ (Ερμογένους 10) ή στο τηλέφωνο 2410-564.685-6, από ώρα 8:30 π.μ. μέχρι 3:00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα