«Εγκαταλελειμμένα σχολεία σε Πυργετό και Συκούριο»

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 16:04

Παρέμβαση, για την κατάσταση που επικρατεί στον προαύλειο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Πυργετού, και στο Γυμνάσιο Συκουρίου, λίγο πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά, κάνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» αναφέρει: «Πριν ένα χρόνο αναδείξαμε την κατάσταση που επικρατεί στον προαύλειο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Πυργετού. Σήμερα εξακολουθεί η κατάσταση να παραμένει ίδια, σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα. Η ίδια απαράδεκτη κατάσταση και στον χώρο του υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στο πίσω μέρος του αύλειου χώρου. Ανεπίτρεπτη κατάσταση επικρατεί και σε αίθουσες διδασκαλίας του Γυμνασίου Συκουρίου με την υγρασία να έχει καταστρέψει τον σοβά και στα γραφεία των καθηγητών τις σωληνώσεις του καλοριφέρ. Επίσης πρόβλημα υγρασίας και στον σκεπαστό διάδρομο. Αν και τα προβλήματα εδώ και χρόνια είναι γνωστά στον πρόεδρο του Πυργετού κ. Αθ. Λαϊνα, στον δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο, στον αντιδήμαρχο της Ε.Π. Κάτω Ολύμπου κ. Βασ. Ζάχο, στον αντιδήμαρχο της Ε.Π. Νέσσωνος κ. Γιάννη Αργυρίου, στον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας κ. Γ. Καλότυχο και την πρόεδρο της Β’/βάθμιας Σχολικής Επιτροπήςκ. Γεωργία Τσιόπα, κανείς δεν «συγκινείται». Επιτέλους κάντε κάτι, η ασφάλεια των μαθητών πρέπει να είναι πρώτο μέλημά σας, στις όποιες προτεραιότητές σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass