Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σεισοπούλου – Βασιλείου

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 15:02

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σεισοπούλου – Βασιλείου εδώ και 51 χρόνια αποτελούν πρότυπο στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι σπουδών κ. Ειρήνη Βασιλείου και κ. Βασίλης Βασιλείου αναφέρθηκαν σχετικά:

- για τους λόγους που τόσοι πολλοί μαθητές εμπιστεύονται τα Κ. Ξ. Γ. Σεισοπούλου - Βασιλείου κάθε χρόνο:

«Τα ΚΞΓ Σεισοπούλου - Βασιλείου φημίζονται για την οργάνωση και την ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρουν και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη από τις επιτυχίες των μαθητών μας σε κάθε εξεταστική περίοδο».

- για τα πλεονεκτήματα των Κ. Ξ. Γ. Σεισοπούλου – Βασιλείου:

«Υλοποιούμε ένα πρότυπο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων όπως το μάθημα με διαδραστικούς πίνακες, τα ηλεκτρονικά βιβλία, το θεατρικό παιχνίδι, τη μάθηση μέσα από δημιουργία σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ‘Δημιουργική Πόρτα’, τον δημόσιο λόγο, την προσομοίωση των εξετάσεων, την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας του μαθητή. Επίσης, είμαστε από τα λίγα ΚΞΓ στα οποία τα παιδιά κάνουν μάθημα με native speakers και έμπειρους και κατηρτισμένους καθηγητές».

- για τις αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών των Κ. Ξ. Γ. Σεισοπούλου – Βασιλείου:

«Βάσει των αλλαγών στη Β/θμια εκπαίδευση, προσαρμόσαμε το πρόγραμμα σπουδών μας στην ανάγκη των μαθητών να έχουν ολοκληρώσει την ξενόγλωσση εκπαίδευσή τους μέχρι το τέλος της Γ’ Γυμνασίου ώστε να επικεντρωθούν στις απαιτήσεις του Λυκείου. Έτσι, μειώσαμε σημαντικά τα έτη φοίτησης για την απόκτηση ενός αναγνωρισμένου πιστοποιητικού χωρίς θερινά, όχι όμως σε κόστος της ποιότητας μας. Επίσης, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν οι γονείς, προχωρήσαμε εδώ και δύο χρόνια σε μείωση των διδάκτρων μας».

Διευθύνσεις φροντιστηρίων

Κεντρικό : Φαρσάλων 103 & Διγένη 1, 2410-236994

Ανθούπολη : Αχιλλέως 52-54, 2410-615663

Αβέρωφ : Φαρσάλων 154 & Λεμεσού (πλατεία), 2410-661590.

Σχετικά Άρθρα