Ο αγιασμός στα σχολεία της Αγιάς

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 22:06

Ξεκίνησε χθες με τον καθιερωμένο αγιασμό η νέα σχολική χρονιά και για τους μαθητές, καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς των σχολείων του Δήμου Αγιάς.

Το πρώτο κουδούνισμα έδωσε οριστικό τέλος στις διακοπές του καλοκαιριού και οι αίθουσες «πλημμύρισαν» πάλι από τη ζωντάνια των παιδιών.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Αγιάς, ο αγιασμός τελέσθηκε από τον ιερέα π. Ιωάννη Σαμαρά και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Μακρή, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Εκ μέρους των δασκάλων, ο διευθυντής του σχολείου, Αθανάσιος Δεληζώνας, ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά δίνοντας, παράλληλα, σ’ αυτά και στους γονείς, τις πρώτες οδηγίες.

Στον αγιασμό παρέστη κι ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, Γρηγόρης Καλαγιάς, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχος Μπατζιόλας και η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Γιαννουλέα εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, υποσχόμενοι κάθε δυνατή βοήθεια στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων.

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1