Παρουσιάστηκαν μεταπτυχιακές εργασίες

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2018 16:25

Μεταπτυχιακές εργασίες παρουσίασαν χθες φοιτητές που παρακολούθησαν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση», του Τμήματος Ιατρικής και της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η οργάνωση και η δομή των εκπονούμενων μεταπτυχιακών εργασιών στηρίχθηκε στις αρχές και στους στόχους του προγράμματος. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούν στις συχνές κακώσεις του καρπού στο τένις, στα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά και τη φυσική κατάσταση σε ελίτ αθλήτριες της γυμναστικής και στην επίδραση της διατροφής στον κλινικό φαινότυπο της πολλαπλής σκλήρυνσης.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση των μεταπτυχιακών εργασιών των φοιτητών που παρακολούθησαν το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας», του Ιατρικού Τμήματος, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στην παρουσίαση θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στις στάσεις και απόψεις των επαγγελματιών υγείας για τον εμβολιασμό κατά του ιού HPV, τις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, τη φροντίδα και την αυτοσυμπόνια, την ποιότητα της ζωής, τη γήρανση, τη διαπολιτισμικότητα κ.ά.

H παρουσίαση των μεταπτυχιακών εργασιών από τους φοιτητές θα γίνει από τις 10:00 έως τις 15:00, στην αίθουσα σεμιναρίων, 4ος όρ., Εργαστήριο Φυσιολογίας, στο νέο κτίριο του Τμήματος Ιατρικής, Βιόπολις, Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1