Συναντήσεις Γαβρόγλου με Αγοραστό – Καλογιάννη

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλίας θα έχει ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, στο πλαίσιο του διαλόγου για τη νέα αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σήμερα Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ο κ. Γαβρόγλου θα συναντηθεί διαδοχικά με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας Καρδίτσας, Φώτη Αλεξάκο και Ιωάννη Σβάρνα, με τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μιχάλη Λάππα και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ., Χρήστο Λάππα.

Αύριο Παρασκευή 12 Οκτωβρίου θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό και αντιπεριφερειάρχες.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Στο πλαίσιο του διαλόγου για τη νέα αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου συναντήθηκε χθες με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη και Σάκη Παπαδόπουλο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν προτάσεις για την ίδρυση ενός αγγλόφωνου Τμήματος Διεθνών Αθλητικών Σπουδών και ενός Ινστιτούτου Φαρμακευτικών Φυτών, επιπλέον του Ινστιτούτου Κινησιολογίας, η ίδρυση του οποίου έχει ήδη προβλεφθεί στο σχέδιο νόμου.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για τη χρηματοδότηση αναρριχητικής πίστας στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ενώ οι βουλευτές παρουσίασαν πρόταση για την ίδρυση Τμήματος Φαρμακευτικής, την οποία ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα θέσει υπόψιν των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκειμένου να εξετασθεί στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου προγραμματισμού του Ιδρύματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1