Αναβάθμιση υποδομών στο Γυμνάσιο-Λύκειο Νίκαιας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 16:08

Εργασίες βελτίωσης των υποδομών του Γυμνασίου και Λυκείου Νίκαιας πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα με τα αποτελέσματα να αναβαθμίζουν σημαντικά το εκπαιδευτικό συγκρότημα της πρωτεύουσας του Δήμου Κιλελέρ. Ο σύλλογος καθηγητών του Γυμνασίου και Λυκείου Νίκαιας ανακοίνωσε σχετικά: «Η συνεχής, η συνεπής και ουσιαστική στήριξη του σχολείου μας από τις υπηρεσίες του Δήμου Κιλελέρ έχει πραγματικά αναβαθμίσει όλη την εικόνα του Γυμνασίου και Λυκείου Νίκαιας.

Η ειλικρινής διάθεση του Δήμου να προσφέρει και να βοηθήσει έμπρακτα στη βελτίωση των υποδομών του σχολείου μας, σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία με τους σχολικούς φορείς, επέτρεψαν την υλοποίηση πολλών και σημαντικών έργων όπως η σύνδεση του κτιρίου με το φυσικό αέριο, η αναβάθμιση των εργαστηρίων Πληροφορικής και των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων, καθώς και το βάψιμο όλων των εσωτερικών χώρων του σχολείου.

Ο Σύλλογος Καθηγητών του Γυμνασίου και Λυκείου Νίκαιας εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την άψογη συνεργασία με τον Δήμο Κιλελέρ και την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο μας. Είστε αρωγοί σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του σχολείου μας, αποτελεσματικοί συνεργάτες και συμπαραστάτες στην ικανοποίηση όλων των αναγκών του, με αποτέλεσμα να μοιραζόμαστε από κοινού τη χαρά της καλύτερης δυνατής λειτουργίας του Γυμνασίου και του Λυκείου Νίκαιας» κατέληξε ο Σύλλογος Καθηγητών του Γυμνασίου και Λυκείου Νίκαιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1