«Είθισται να ζητούν συγγνώμη οι υπαίτιοι των προβλημάτων»

ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 16:16

Με αφορμή την ανακοίνωση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με το θέμα των 6 Διευθυντών και τη στάση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης, άμεση ήταν η απάντηση της τέως ΠΔΕ κ. Ελένης Αναστασοπούλου, που μεταξύ άλλων σημειώνει: « Ουδέποτε ενοχοποιήθηκαν συνάδελφοι και προσωπικά ουδέποτε ανέφερα τα ονόματά τους.

Αντίθετα μια από τις ελάχιστες φορές που αναγκάστηκα να τοποθετηθώ αναφέρθηκα σε «παρατυπίες» διοίκησης. Η ανάκληση αφορούσε απόφαση που προέκυψε από «έλλειψη επιμέλειας» της ΔΔΕ Λάρισας και η οποία έβαλε σε ταλαιπωρία, ψυχική και ηθική, την ΠΔΕ, την εκπαιδευτική κοινότητα και κυρίως τους 6 συναδέλφους που επωμίστηκαν και οικονομικό κόστος. Υπήρξε έρευνα από την ΠΔΕ. Η ΔΔΕ Λάρισας μεταξύ των άλλων, απέστειλε έγγραφο όπου αναγράφονται οι εκπρόθεσμες οριστικοποιήσεις των 6 Διευθυντών και οι μετά από 2 ημέρες χειρόγραφες εκπρόθεσμες δηλώσεις προτίμησης άλλων 3 υποψηφίων. Βάσει αυτών των στοιχείων έγινε η ανάκληση. Είθισται να ζητούν συγγνώμη οι υπαίτιοι των προβλημάτων και όχι όσοι δεν τα «κουκουλώνουν». Όσο για τις δήθεν επιθέσεις εκ μέρους μου, όλη η εκπαιδευτική κοινότητα γνωρίζει τις μηνύσεις, τα εξώδικα, τα άρθρα στον τύπο, που δέχτηκα και δέχομαι τόσο εγώ όσο και η διενεργούσα την ΕΔΕ, τ’ αμέτρητα άρθρα σχετικών, άσχετων, συνταξιούχων, κομματικών (με ποια αρμοδιότητα άραγε;)και συνδικαλιστικών ομάδων που με στοχοποιούν. Για του λόγου το αληθές, όλα τα παραπάνω υπάρχουν καταγεγραμμένα και κατατεθειμένα στα αρμόδια όργανα. Τέλος, λειτούργησα με γνώμονα τη χρηστή, διάφανη και νομοθετικά συνεπή άσκηση διοίκησης, απέναντι σε όλους τους συναδέλφους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass