Μεταμορφώθηκε η Παιδική Στέγη

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΒΑΨΑΝ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΛΟΓΥΡΟ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2019 16:20

Έλαμψε η Παιδική Στέγη χάρη στην εθελοντική προσφορά των εργαζομένων της κτηματομεσιτικής εταιρείας Keller Williams One. Σε διάστημα 8 ωρών του πρωινού της Πέμπτης 9 Μαΐου, 25 άτομα με βούρτσες, πινέλα, χρώματα, κλαδευτήρια, αλλά κυρίως με ενθουσιασμό, σύμπνοια κι αγάπη συνέβαλαν στον εξωραϊσμό της παιδικής χαράς, του αυλόγυρου και αιθουσών της Παιδικής Στέγης.

Το όλο εγχείρημα διεξήχθη συντονισμένα δίχως να παρενοχληθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των παιδιών και δημιουργήθηκε ένα ζεστό κλίμα συνεργασίας μεταξύ των εθελοντών, του προσωπικού και των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Μέριμνας-Παιδικής Στέγης. Αξέχαστη θα μείνει σε όλους αυτή η ημέρα. Ήταν μια μέρα χαράς.

Οι εθελοντές δέχθηκαν τις θερμές ευχαριστίες της προέδρου Αγγελικής Σιτρά για την προσφορά τους και οι εθελοντές ευχαρίστησαν για την ευκαιρία που τους δόθηκε να βιώσουν μια νέα εμπειρία και να αισθανθούν τη χαρά της προσφοράς. Ο διευθυντής της εταιρείας κ. Κων/νος Κολοβός επισήμανε, ότι στην κουλτούρα της εταιρείας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργός συμμετοχή όλων των στελεχών της και να υπάρχει συμπόρευση των επιχειρηματικών πρακτικών με την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Η νέα εξωραϊσμένη όψη της Παιδικής Στέγης έτυχε πολύ θετικών σχολίων εκ μέρους των γονέων, των συμπολιτών αλλά και των παιδιών, για τα οποία υπήρξε ειδική δράση με ψυχαγωγία και ζωγραφική στα πρόσωπά τους. Ευγενικοί χορηγοί στη δράση ήταν το κατάστημα ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ και η εταιρεία PELLACHROM.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass