«Τρεις γενιές μια αγκαλιά»

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2019 15:32

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν μαθητές Νηπιαγωγείων με υπεύθυνη τη συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Άρτεμη Παπαδημητρίου και θέμα «τρεις γενιές μια αγκαλιά». Οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες είχαν τη χαρά να θαυμάσουν έργα που κατασκεύασαν τα παιδιά αλλά και να τα καμαρώσουν καθώς χόρευαν χορούς βαλς, παραδοσιακούς και συρτάκι.

Μία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο 13ο Νηπιαγωγείο Λάρισας, προκειμένου να ενώσει τις τρεις γενιές και που στον απόηχό της τα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η διευθύντρια του σχολείου κ. Στέλλα Μπούρα «σήμερα είναι μια μέρα γιορτής για την εκπαίδευση».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Γ. Δοδοντσάκης, η αναπληρώτρια δ/ντρια Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Σοφία Παπαδοπούλου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαποστόλου.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν το παιδικό χορευτικό τμήμα Λιβαδακίου Λάρισας, εκπρόσωποι του Γηροκομείου Λάρισας και ο κ. Αχιλλέας Κρανούλης με την ντάμα του Ζωή Παπαϊωάννου που χάρισαν μαγευτικές χορευτικές εικόνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1