Πρωτιά μαθητή του Μακρυχωρίου σε Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΑΤΟΥ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:21

Πρωτιά για άλλη μια φορά για το Γυμνάσιο Μακρυχωρίου. Συγκεκριμένα, μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση απέσπασε ο μαθητής της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Μακρυχωρίου Αντώνης Στρατόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με το διήγημά του με τίτλο «Το ρολόι».

Ο μαθητής του Γυμνασίου Μακρυχωρίου Αντώνης Στρατόπουλος έλαβε το 1ο βραβείο.

«Αναμφίβολα αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο το μαθητή, την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και τον Δήμο Τεμπών αυτή η διάκριση» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

«Με τη βράβευση αυτή αναδεικνύονται το συγγραφικό ταλέντο του μικρού μαθητή από τη μία, και από την άλλη η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο σχολείο με την αμέριστη συμβολή των καθηγητών, που ωθούν τους μικρούς μαθητές στο να διαβάζουν βιβλία λογοτεχνικού ενδιαφέροντος.

Συγχαίρω λοιπόν τον Αντώνη Στρατόπουλο και του εύχομαι η ζωή του να είναι «ανθισμένη» με επιτυχίες», κατέληξε ο κ. Κολλάτος.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Στρατόπουλος συμμετείχε σε Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για μαθητές Λυκείου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος - «Βουλή των Εφήβων» του Ιδρύματος της Βουλής, ΚΔ Σύνοδος, 2018-2019. Ακόμα, σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού και μετά τις σχετικές υποδείξεις της επιτροπής θα προσκληθεί να παρακολουθήσει τις εργασίες της ΚΔ’ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων, το διάστημα από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass