Η «Κατασκήνωση στην Πόλη» ξεκίνησε με αγιασμό

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 15:12

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η πρώτη μέρα στην «Κατασκήνωση στην Πόλη», το δημοφιλές καινοτόμο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων που λειτουργεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας.

Χθες το πρωί, 1.380 παιδιά – αριθμός ρεκόρ – παρουσιάστηκαν στις δομές της Κατασκήνωσης για να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματά της που έχουν σχεδιαστεί με γνώση και περισσή αγάπη.

Όπως σημειώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων «αθλητικές δραστηριότητες, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, παιδική λογοτεχνία, ζαχαροπλαστική, μαθήματα φωτογραφίας, σκάκι, φυσικές επιστήμες, εκδρομές και πικ νικ, θέατρο σκιών, ρομποτική, κηπουρική, μελισσοκομία, αστρονομία, ανακύκλωση, κυκλοφοριακή αγωγή, επισκέψεις σε Μουσεία και χώρους πολιτισμού και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους κατασκηνωτές.

Υπηρεσιακά στελέχη, έμπειροι παιδαγωγοί με χαρούμενη διάθεση και πλατιά χαμόγελα βοηθούν στην υλοποίηση του προγράμματος. Αρωγοί στο σπουδαίο αυτό το εγχείρημα είναι οι φορείς της πόλης και οι εξωτερικοί συνεργάτες, που εντάχθηκαν στη δράση από την πρώτη μέρα, για να ενισχύσουν και να διαφοροποιήσουν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της».

Στον αγιασμό της Κατασκήνωσης που φιλοξενείται στο 4ο Δημοτικό Σχολείο παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Λαρίσης σεβ. Ιερώνυμος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δημ. Δεληγιάννης, καθώς και η προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων και συντονίστρια της Κατασκήνωσης, Σταυρούλα Μπαξεβάνου, που ευχήθηκαν καλή κατασκηνωτική περίοδο και μοίρασαν καπέλα στα παιδιά παίζοντας μαζί τους.

Η Α’ Κατασκηνωτική περίοδος ολοκληρώνεται στις 12 Ιουλίου και ακολουθούν η Β’ Κατασκηνωτική περίοδος από 15 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου και η Γ’ Κατασκηνωτική περίοδος από 16 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass