Καλωσόρισε γονείς και νήπια στους παιδικούς σταθμούς

Ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας στον αγιασμό του Β’ Παιδικού Σταθμού

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2019 21:30

Στον αγιασμό του Β’ Παιδικού Σταθμού και στην εκδήλωση υποδοχής του Α’ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ελασσόνας παρέστη ο νέος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκ. Γάτσας, ο οποίος ευχήθηκε σε γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά.


Στον Β' Παιδικό Σταθμό ο κ. Γάτσας καλωσόρισε τους γονείς των μικρών νηπίων και δήλωσε ότι ο Δήμος Ελασσόνας μέσω του αρμόδιου Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας φροντίζει για την ασφάλεια, την υγιεινή και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ενώ ανακοίνωσε ότι στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τη νέα σχολική χρονιά έχει ενταχθεί η ανανέωση του εξοπλισμού και η ανακαίνιση των υποδομών των Παιδικών Σταθμών.
Τον αγιασμό του Β' Παιδικού Σταθμού τέλεσε ο ιερέας π. Χρήστος και την υποδοχή των γονέων και των παιδιών επιμελήθηκε η προϊσταμένη του Β' Παιδικού Σταθμού κ. Μαρία Κολάρα.
Και στον Α' Παιδικό Σταθμό η διευθύντρια κ. Αθανασία Τζιώλα και οι εκπαιδευτικοί του Σταθμού υποδέχτηκαν με χαρά τα μικρά νήπια και τους γονείς τους και τους έδωσαν οδηγίες για τη νέα σχολική χρονιά.
Παρόντες στον αγιασμό και την υποδοχή των Παιδικών Σταθμών ήταν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αστέριος Δημουλάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1