Αναγκαιότητα η συνεργασία των γονέων με τους εκπαιδευτικούς

ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΚΕΣ ΜΕ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2019 16:15

Η αναγκαιότητα και η σπουδαιότητα της συμμετοχής των γονέων στο σχολείο και η συνεργασία τους με τους εκπαιδευτικούς ήταν το θέμα που συζητήθηκε χθες στη συνάντηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λάρισας και τους/τις Διευθυντές/Διευθύντριες των αντίστοιχων σχολικών μονάδων.

Στη συνάντηση μίλησαν ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Δρ. Γεώργιος Δοδοντσάκης που αναφέρθηκε στις σχέσεις γονέων και εκπαιδευτικών από το χτες στο σήμερα, ενώ ο οργανωτικός συντονιστής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας Δρ Κωτούλας Βασίλειος αναφέρθηκε στο πλαίσιο λειτουργίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Τη συνάντηση απασχόλησαν και άλλα θέματα, όπως η στάση του σχολείου απέναντι στη βία, θέμα το οποίο ανέλυσε η αναπληρώτρια οργανωτική συντονίστρια ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας Δρ Ξυνοπούλου Ελένη, ενώ ο συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κ. Ευθύμιος Λιάπης αναφέρθηκε στον θεσμό των ΕΠΑΛ και στις δυνατότητες που παρέχονται στους αποφοίτους μετά τη φοίτησή τους. Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον «Πολυχώρο Θεσσαλία» ξεναγήθηκαν και στην έκθεση «Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία» προσφορά της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δ. Παπαλέξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1