«Πάμε... Πανεπιστήμιο 2020»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ – ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2020 15:43

 Κυκλοφόρησε το βιβλίο «ΠΑΜΕ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2020» από τους κ. Σπύρο Μιχαλούλη Σπύρο και Νίκο Παυλάκο. Αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση της σειράς των επιτυχημένων βιβλίων «ΠΑΜΕ...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» (2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017,2018 και 2019), τα οποία βοηθούν κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές και γονείς στην επιλογή των σπουδών τους. Για 15η συνεχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά το «ΠΑΜΕ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2020» αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσπάθεια αναλυτικής παρουσίασης όλων των τμημάτων του μηχανογραφικού δελτίου και σύνδεσής τους με την αγορά εργασίας. Το βιβλίο – οδηγός σπουδών απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, σε φοιτητές, σε γονείς αλλά και καθηγητές που επιθυμούν να βοηθήσουν τους νέους, παρέχοντας έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι συγγραφείς του βιβλίου είναι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού, προέρχονται από τον χώρο της εκπαίδευσης και των οικονομικών, είναι κάτοχοι του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» του τμήματος Φ.Π.Ψ. Αθηνών ενώ έρευνές τους δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ο στόχος του βιβλίου είναι διπλός:

* Οι μαθητές και οι γονείς τους να αποκτήσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για το ακριβές αντικείμενο των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων. Με τον τρόπο αυτό, ο κάθε μαθητής θα είναι σε θέση να κάνει ορθή ιεράρχηση των τμημάτων κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

* Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί να δείξουν στους μαθητές τους ότι βρίσκονται κοντά τους προσφέροντάς τους τον πιο αναλυτικό οδηγό σπουδών με πλήρεις και έγκυρες πληροφορίες για τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Στο βιβλίο παρουσιάζονται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με: Τα ανανεωμένα προγράμματα σπουδών των τμημάτων, ενδεικτικά μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε τμήμα, τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρουν τα τμήματα, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, στοιχεία για τους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, πίνακες Στατιστικών (με βάσεις, θέσεις εισακτέων, προτιμήσεις υποψηφίων κ.ά.), αναλυτικοί πίνακες με βάσεις και θέσεις όλων των ειδικών κατηγοριών, ειδικές κατηγορίες υποψηφίων, επαγγελματικά Λύκεια, νέες αντιστοιχίες για τις μετεγγραφές, εναλλακτικές Καριέρες και συγχωνεύσεις Πανεπιστημίων - Καταργήσεις ΤΕΙ

Αξίζει να σημειωθεί πως για 4η χρονιά φέτος παρουσιάζονται αναλυτικά οι "Εναλλακτικές καριέρες" που μπορεί να έχουν οι απόφοιτοι διαφόρων σχολών, με τον συνδυασμό του κατάλληλου μεταπτυχιακού, ώστε να οδηγηθούν σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς και να αυξήσουν τις πιθανότητες να βρουν εργασία! Το βιβλίο κυκλοφορεί σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία, στο orientum.gr και στα τηλ. 210.67.78.777 / 2310.868.478.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

AYTOKINHTODROMOS AIGAIOY
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ΜΙΚΕΛ
Μείνε μαζί μας
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
CHIPITA
ASKLHPIEIO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1