«Η υπουργός Παιδείας εξέθεσε τον κ. Ευαγγέλου»

Ν. ΓΑΤΣΑΣ ΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2020 16:10

«Δυστυχώς για τον πρώην δήμαρχο Ελασσόνας τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και τον εκθέτουν...». Ο Ν. Γάτσας απαντά στον προκάτοχο και την ανακοίνωσή του για το θέμα της Γαλακτοκομικής Σχολής, σημειώνοντας τα εξής: «Ήταν αναμενόμενη η αντίδραση του κ. Ευαγγέλου σε όσα του καταλογίζει η υπουργός Παιδείας για ασυνέπεια ως προς την παραχώρηση του χώρου και την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για τη λειτουργία του τμήματος ΙΕΚ Τυροκομίας στην Ελασσόνα.


Στην απάντησή της στον βουλευτή κ. Κόκκαλη, η κ. Κεραμέως τονίζει χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος Ελασσόνας ουδέποτε παραχώρησε τον χώρο του Καπνεργοστασίου, «όπως θεσμικά οφειλόταν», ούτε εξασφάλισε τον απαραίτητο εξοπλισμό με πρόγραμμα χρηματοδότησης, όπως είχε υποσχεθεί. Εκθέτει έτσι ανεπανόρθωτα τη διοίκηση Ευαγγέλου χρεώνοντας στον Δήμο Ελασσόνας τη μη συνέχιση της λειτουργίας του τμήματος ΙΕΚ Γαλακτοκομίας.
Ως δήμαρχος Ελασσόνας ένιωσα θλίψη με την αναφορά της υπουργού στην ασυνέπεια που επέδειξε η προηγούμενη διοίκηση και νιώθω ακόμα μεγαλύτερη θλίψη για την πολιτική εκμετάλλευση της ελπίδας των νέων για ένα καλύτερο μέλλον. Δυστυχώς όμως για τον κ. Ευαγγέλου τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.
Αν είχε πράγματι ιδρυθεί Γαλακτοκομική Σχολή υπό την αιγίδα του ΕΛΓΟ Δήμητρα ή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, οι υποδομές θα είχαν δημιουργηθεί και οι σπουδαστές δεν θα εγκατέλειπαν κακήν κακώς τις σπουδές τους. Δεν περιμένουμε πλέον από τον κ. Ευαγγέλου να απολογηθεί για τα λάθη, τις αστοχίες και την προεκλογική εκμετάλλευση της υπόθεσης «Γαλακτοκομική Σχολή Ελασσόνας».
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενημέρωσα το σώμα για την απάντηση της υπουργού και τόνισα τις ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης, δεσμευόμενος ότι η διοίκησή μας θα προχωρήσει με σοβαρότητα και υπεύθυνους χειρισμούς στη διεκδίκηση μίας κανονικής Γαλακτοκομικής Σχολής, αντάξιας της γαλακτοκομικής παράδοσης της περιοχής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1