Οι γονείς δώρισαν τάμπλετς

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 12ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2021 15:27

Αξιέπαινη χαρακτηρίζεται η πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου Λάρισας να αναζητήσει ηλεκτρονικά μέσα (tablets) για να διατεθούν σε μαθητές προκειμένου οι τελευταίοι να παρακολουθήσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα μαθήματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας.  


Στην προσπάθειά τους αυτή η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρία Γρηγοροπούλου, η ταμίας Σπυριδούλα Γεωργούλα και το μέλος Χαράλαμπος Γεωργάκης βρήκαν αρωγό το ΤΑΙΠΕΔ, με την ευγενική δωρεά του οποίου το σχολείο απέκτησε οκτώ επιπλέον συσκευές tablets προκειμένου να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες μαθητών.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Ριχάρδος Λαμπίρης, στη δωρητήρια επιστολή προς τη Διευθύντρια του σχολείου, η συγκεκριμένη δωρεά «Είναι μια μικρή προσφορά στο πρόσωπο όλων εσάς, των εκπαιδευτικών, που φροντίζετε για το μέλλον των παιδιών μας, για το μέλλον της πατρίδας μας». Αξίζει στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η δωρεά στο σχολείο άλλων δύο tablets από χρήματα του ταμείου του Συλλόγου. Όπως σημειώνεται από το σχολείο, τέτοιες κινήσεις αντικατοπτρίζουν το ενεργό ενδιαφέρον των γονέων και τη συμβολή τους στη μαθησιακή διαδικασία, ενώ παράλληλα συνιστούν παράδειγμα προς μίμηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass