Μέτρα για ασφαλή σχολεία, Πανελλαδικές και επιστροφή στα Πανεπιστήμια

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2021 15:25

Δυναμικό συλλαλητήριο μαθητών και φοιτητών πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στη Λάρισα. Η συγκέντρωση ξεκίνησε στην πλατεία Ταχυδρομείου, όπου μαθητές και φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για τις κλειστές σχολές, τα εξ αποστάσεως μαθήματα και έθεσαν ως αιτήματα την ασφαλή επιστροφή τους στα θρανία, τον καθορισμό ειδικού ποσοστού εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για όλους τους μαθητές του νομού Λάρισας για το σχολικό έτος 2021-2022, να μη δοθούν φέτος ενδοσχολικές εξετάσεις σε όλες τις τάξεις, να ανακοινωθεί άμεσα η ημερομηνία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να διαγραφούν οι απουσίες της τηλεκπαίδευσης και να βρεθούν λύσεις για τα κτιριακά προβλήματα που προέκυψαν με τον σεισμό.

Στη συνέχεια μαθητές και φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Εμείς δεν παρατάμε τις σπουδές μας, πάρτε μέτρα να ανοίξουν οι σχολές μας», «Άμεση επισκευή κτιριακών υποδομών», «Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται Παιδεία», κ.ά. Στο πλευρό των μαθητών-φοιτητών στάθηκε και η ΕΛΜΕ Λάρισας, διεκδικώντας να παρθούν μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα σχολείων και πανεπιστημίων.
Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass