Ζεστάθηκαν τα σχολεία του Τυρνάβου

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ - ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2021 21:17

Η «φλόγα» του φυσικού αερίου επιτέλους άναψε στις σχολικές μονάδες του Δήμου Τυρνάβου. Την κατάλληλη στιγμή φαίνεται ότι επιλύθηκε το θέμα της θέρμανσης που αντιμετώπιζαν Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και Παιδικοί Σταθμοί στον Τύρναβο, αφού οι θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών καταγράφουν διαρκώς πτωτική τάση.
Μοναδική εκκρεμότητα το ΕΠΑΛ του Τυρνάβου, που όμως ο αντιδήμαρχος κ. Χριστόφορος Κατσαρός διαβεβαιώνει ότι αν όχι σήμερα Κυριακή, από Δευτέρα θα έχει λυθεί σίγουρα και αυτό.


«Σίγουρα υπήρξε καθυστέρηση. Η σύνδεση των σχολικών συγκροτημάτων ήταν ένα μεγάλο έργο και δυστυχώς εξαιτίας της πανδημίας υπήρξαν καθυστερήσεις. Για τη Δημοτική Αρχή ήταν προτεραιότητα, κάναμε τα πάντα προκειμένου τα παιδιά να μην κάνουν μάθημα σε κρύες αίθουσες.
Οι γονείς και οι μαθητές έδειξαν κατανόηση και τους ευχαριστούμε για αυτό. Πλέον Δημοτικά Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία και δύο κλειστά γυμναστήρια θερμαίνονται με φυσικό αέριο.
Στις αρχές της εβδομάδας θα ανάψει η θέρμανση και στο ΕΠΑΛ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, ο κ. Κατσαρός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο, αφού όπως είπε για τη Δημοτική Αρχή η χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής είναι προτεραιότητα.
«Παρά τις καθυστερήσεις δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι πρόκειται για ένα έργο, με σημαντικά οφέλη τόσο για τη σχολική κοινότητα, η οποία θα αποκτήσει πρόσβαση σε μία φιλικότερη προς το περιβάλλον πηγή ενέργειας, όσο και συνολικά για την περιοχή.
Η αντικατάσταση του πετρελαίου από φυσικό αέριο σε σχολεία του Δήμου αποτελεί μία από τις σημαντικές πρωτοβουλίες που αναλάβαμε, με στόχο την απεξάρτηση του Δήμου από τη χρήση συμβατικών καυσίμων, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλλεται από τη Δημοτική Αρχή για αναβάθμιση των σχολικών υποδομών. Υιοθετούμε έναν πιο φιλικό τρόπο ζωής, φροντίζοντας την καλή λειτουργία των δημοτικών κτιρίων και κυρίως των σχολείων, όπου φοιτούν τα παιδιά μας» κατέληξε.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass