Διαγωνισμός της ΕΛΑΪΣ

ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2022 10:04

Σε εξέλιξη είναι από τις 13 Ιανουαρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στον διαγωνισμό της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas «Heroes of Tomorrow». Με τον διαγωνισμό, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas δίνει την ευκαιρία σε μελλοντικούς επαγγελματίες, να σχεδιάσουν συγκεκριμένα έργα για τα επώνυμα προϊόντα της, με στόχο να συμβάλουν στον σχεδιασμό καινοτόμων, βιώσιμων λύσεων για μια καλύτερη κοινωνία και έναν καλύτερο πλανήτη και να γίνουν έτσι οι αυριανοί «ήρωες», σε υψηλόβαθμες θέσεις επιχειρήσεων.

Οι υποψήφιοι συμμετέχουν σε ομάδες των τριών ατόμων από τις οποίες, όσες περάσουν στη δεύτερη φάση, καλούνται να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στην κριτική επιτροπή. Τα έπαθλα για τη νικήτρια ομάδα είναι αφενός η ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη Unilever Ελλάδας στον περιφερειακό γύρο του διαγωνισμού, στον οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι της εταιρείας από τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης και αφετέρου να κερδίσει 3 υποτροφίες αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα (μία για κάθε μέλος της).
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό της Unilever «Heroes of Tomorrow» λήγει στις 6/2/22. Περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο Heroes of Tomorrow. The ChallengeisBACK!|Unilever.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2022
INTERCOMM FOODS
DHMOS TEMPON 10-6-22
Μείνε μαζί μας
Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 2022(ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ)

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1