«Μαθητές της Φαλάνης αναδεικνύουν την πρόοδο και την καινοτομία»

Τονισε ο βουλευτης Χρ. Κελλας στον πανελληνιο διαγωνισμο ρομποτικης

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 15:41

«Είμαστε υπερήφανοι για το εξαιρετικό, βραβευμένο και επίκαιρο έργο «Υδάτινες στρατηγικές για τη Θεσσαλία», με θέμα την πρόληψη της λειψυδρίας και των πλημμυρών, καθώς και τη βέλτιστη διαχείριση των υδάτινων πόρων της περιοχής μας, της ομάδας ρομποτικής “F-alania” του Δημοτικού Σχολείου Φαλάνης.

Η υποδειγματική συνεργασία εκπαιδευτικών και μαθητών στο Δημοτικό της Φαλάνης και η πρόκριση της ομάδας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής, παρά, μάλιστα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σχολείο, μετά τον σεισμό του Μαρτίου του 2021, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση».
Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά την παρουσία του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής «Μεσόγειος, πηγή ζωής και Πολιτισμού», που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του TAEKWONDO, στο Παλαιό Φάληρο. Ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρθηκε, ακόμα, στη συνεχή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το Υπουργείο Παιδείας, για τη στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης, αλλά και στο αξιέπαινο έργο των Ελλήνων εκπαιδευτικών.
«Θα ήθελα να συγχαρώ τη Διευθύντρια του Δημοτικού Φαλάνης, κα Ευαγγελία Καννιά, την υποδιευθύντρια, κα Εύα Παλιοτζήκα, την προπονήτρια των παιδιών, κα Ξάνθη Κοκκίνου, καθώς και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Φαλάνης, κ. Ρένο Καρυώτη. Και να εκφράσω, για μία ακόμα φορά, τον απεριόριστο σεβασμό μου στο έργο του Έλληνα δασκάλου, που, υπό δύσκολες, πολλές φορές, συνθήκες, δίνει τα πρώτα εφόδια και εναύσματα στους μαθητές για να αγαπήσουν τα «γράμματα» και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους».
Τέλος, ο κ. Κέλλας τόνισε «στόχος μας είναι ένα δημόσιο σχολείο ανθρώπινο, ολοκληρωμένο, δημιουργικό και σύγχρονο», ενώ σημείωσε πως θα παραμείνει πάντα δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο της Φαλάνης, στηρίζοντας κάθε καινοτόμα του προσπάθεια, καθώς και κάθε αίτημά του σχετικά με την αρτιότερη λειτουργία του, που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων των πολιτών της Φαλάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass