Οδική ασφάλεια για μαθητές

* ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΡΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 2024

Μία μεγάλη ποδηλατική γιορτή με μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του προγράμματος πρόδρομων δράσεων για τον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024». Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας διέρχεται από τον Δήμο Ελασσόνας αύριο και θα διανύσει μία διαδρομή πολλών χιλιομέτρων μέσα στις Δημοτικές Ενότητες Λιβαδίου, Ολύμπου, Ελασσόνας και Τσαριτσάνης.

Οι πρόδρομες δράσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ελασσόνα και συγκεκριμένα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, από τον Δήμο Ελασσόνας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες των Δ’ και Ε’ τάξεων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας και μαθητές και μαθήτριες των Α’, Δ’ και Ε’ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, οι οποίοι συνοδεύονταν από εκπαιδευτικούς. Τους συμμετέχοντες κλαι τις συμμετέχουσες υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας κ. Στ. Δημουλάς, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Κων. Χατζημίχου και η υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Δράσεων του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας κ. Εύη Ευαγγέλου. Οι δράσεις στις οποίες συμμετείχαν οι μαθητές κι οι μαθήτριες περιελάμβαναν συμβολική δενδροφύτευση 20 δέντρων με το ΚΠΕ-ΚΕΠΕΑ Ελασσόνας, μάθημα οδικής ασφάλειας με το Α.Τ. Ελασσόνας, ασκήσεις δεξιοτεχνίας με το ποδήλατο με την κ. Ευαγγέλου και καλλιτεχνικό εργαστήρι με το ΚΔΑΠ «Παιχνιδαγωγή». Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Έλενα Ταζέ, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελασσόνας κ. Πόπη Φώλλα και η ειδική σύμβουλος αθλητισμού του δημάρχου Ελασσόνας κ. Βίκυ Παγγέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass