Ενημέρωση για το μηχανογραφικό

* ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ * ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2024 15:50

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας διά του γραφείου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με θέμα «Συμπλήρωσε σωστά και έξυπνα το μηχανογραφικό σου», σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου, τις ώρες 11 π.μ. έως 1 μ.μ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) και γονείς, και έχει ως στόχο να παρέχει πολύτιμες συμβουλές και πρακτικές οδηγίες, για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, βοηθώντας τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες να κάνουν τις κατάλληλες επιλογές σπουδών και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα βήματα για σωστή και έξυπνη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, καθώς και τις παγίδες και τα συνήθη λάθη, την προτεραιότητα και τη στρατηγική επιλογής των σχολών με πρακτικές συμβουλές, τις σχολές και τα επαγγελματικά τους δικαιώματα ανά πεδίο, τις προϋποθέσεις των μετεγγραφών και τις αντιστοιχίες των σχολών, την εισαγωγή των διακριθέντων στον αθλητισμό μαθητών.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Νικόλαος Ζέρβας. Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι: Φωτεινή Κουτσοπούλου, υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ΔΔΕ Λάρισας, Λεωνίδας Μουζήθρας, του Τμήματος Πανελλαδικών Εξετάσεων της ΔΔΕ Λάρισας, Δάφνη Μπατσίλα, υπεύθυνη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Λάρισας, Χρυσή Λασπίδου, καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και επικεφαλής της Μονάδας Καινοτομίας, Μεταφοράς Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τον συντονισμό θα έχει η κ. Έβελυν Αντωνίου, από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, μαθήτριες και γονείς μπορούν χωρίς προεγγραφή να παρακολουθήσουν το ζωντανά το διαδικτυακό σεμινάριο και θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν απορίες και προβληματισμούς. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες συνδέονται διαδικτυακά μέσω webex στο ακόλουθο λινκ: https://minedu-secondary2.webex.com/meet/nikzervas.
Μετά την ολοκλήρωσή του το διαδικτυακό σεμινάριο θα προβάλλεται στο κανάλι της ΔΔΕ Λάρισας
https://www.youtube.com/channel/UC8S-F21WzlO2_y_4l3IcgCQ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass