Γαλλική βοήθεια στην «Παιδική Στέγη»

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2014 14:47 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:23

 

Μέλη του συμβουλίου της γαλλικής φιλανθρωπικής οργάνωσης «PROSUMA», επισκέφθηκαν πρόσφατα την Παιδική Στέγη Λάρισας, προκειμένου να διαπιστώσουν τις ανάγκες που υπάρχουν για ανακαίνιση του κτιρίου της, καθώς έχουν δρομολογήσει εκστρατεία βοήθειας στη Γαλλία, για να συνεισφέρουν σε αυτές.

Ειδικότερα στη Λάρισα βρέθηκαν ο ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της «PROSUMA», κ. Zan Zaque Herpeux, γενικός διευθυντής της εταιρίας χάλυβος «Usinor-Sacilor» και το μέλος κ. Dominique Boutelieur γιατρός, μετά των συζύγων τους, οι οποίοι βιντεοσκόπησαν το κτίριο και έθεσαν ποικίλα ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και την οικονομική κατάσταση του Σωματείου Ελληνικής Μέριμνας.

Μετά την εξέταση όλων των προσφορών για την αντικατάσταση των κουφωμάτων του κτιρίου της Παιδικής Στέγης, συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο της «Green Co» και συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες της κατασκευής των . Παρούσα στη συνάντηση με τον κατασκευαστή, ήταν και η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας κ. Χρύσα Βουλγαράκη, η οποία ανέλαβε τη σύνταξη του συμφωνητικού ανάθεσης του έργου.

Κατά την υποδοχή των Γάλλων στην Παιδική Στέγη, πραγματοποιήθηκε γιορτή την οποία ετοίμασαν οι νηπιαγωγοί με την εθελόντρια κ. Δήμητρα Μπαρδάνη, όπου οι μικροί μαθητές τραγούδησαν ελληνικά και γαλλικά τραγούδια. Επίσης ξεναγήθηκαν από την πρόεδρο, κ. Αγγέλα Σιτρά και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Μέριμνας – Παιδικής Στέγης στην πόλη της Λάρισας ενώ αναχώρησαν αργά το απόγευμα γοητευμένοι από την φιλοξενία, αλλά και από την οργάνωση και τη ζεστή ατμόσφαιρα της Παιδικής Στέγης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1