ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Επίτιμος διδάκτορας η Ιωάννα Φλώρου

Δημοσίευση: 05 Απρ 2013 22:51 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:23

Σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας Λάρισας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα αναγορευθεί η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια Ιωάννα Α. Φλώρου.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Απριλίου στις 19.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής στη Βιόπολη (Μεζούρλο) Λάρισας. Η τελετή θα ξεκινήσει με προσφώνηση της καθηγήτριας Ιωάννας Α. Φλώρου από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητή Ιωάννη  Μεσσήνη. Θα ακολουθήσει «έπαινος» προς την κ. Φλώρου από τον καθηγητή Δημήτριο Κουρέτα, ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης από τον πρόεδρο του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας αναπληρωτή καθηγητή Δημήτριο  Λεωνίδα και επίδοση του Ψηφίσματος, του Διπλώματος και του Διασήμου του Τμήματος από τον πρόεδρο του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας αναπληρωτή καθηγητή Δημήτριο  Λεωνίδα.

Η τελετή θα ολοκληρωθεί με ομιλία της τιμώμενης η οποία θα αναπτύξει το θέμα «The genetic complexity of human surfactant protein A and its potential role in personalized medicine».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1