ΟΣΑ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ

Βραβεύονται έργα μαθητών

Δημοσίευση: 08 Απρ 2013 15:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:25
 

Τελετή βράβευσης διακριθέντων μαθητών, του 2ου μαθητικού καλλιτεχνικού διαγωνισμού με θέμα το αλκοόλ, οργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ν. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ., σε συνεργασία με την  Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

 Στον φετινό καλλιτεχνικό διαγωνισμό με θέμα : «Ενημερώνομαι για το Αλκοόλ – Προστατεύω τον Εαυτό μου» συμμετείχαν μαθητές των Δημοτικών,  Γυμνασίων και Λυκείων του νομού μας, δημιουργώντας περισσότερα από 650 έργα .   

 Κατά την διάρκεια της τελετής θα παρουσιαστεί  για πρώτη φορά η παράσταση «Ευτυχισμένα Κολυμπρίν»,  θεατρικά και μουσικά δρώμενα από μαθητές του Μουσικού Σχολείου, του Γυμνασίου Νίκαιας, καθώς και ποδηλάτες οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους εκδοχή για την πρόληψη.

 Κεντρικό πρόσωπο αναφοράς της εκδήλωσης είναι ο κ. Κώστας Τσιάνος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεσσαλικού Θεάτρου, ο οποίος θα βραβευτεί από το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης για την πολύχρονη προσφορά του στο χώρο του πολιτισμού και της τέχνης .

 Επίσης, ειδική διάκριση θα αποδοθεί στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας και στον διευθυντή του κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, για τον πρότυπο τρόπο λειτουργίας του σχολείου και την παραγωγή εντυπωσιακού έργου από τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του, καθώς και την διαρκή παρουσία του στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας

 Σε όλους τους μαθητές θα απονεμηθούν έπαινοι για τη συμμετοχή τους ενώ σε εκείνους που διακρίθηκαν θα απονεμηθούν βραβεία, όπως ποδήλατα με κράνη και δωροεπιταγές για την αγορά βιβλίων .

 Στον προθάλαμο του Ωδείου θα λειτουργήσει έκθεση με όλα τα έργα των μαθητών που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό .             

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass