Υποτροφία HELMEPA για μεταπτυχιακές σπουδές σε περιβαλλοντικές επιστήμες

Δημοσίευση: 09 Απρ 2013 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:29

Υποτροφία, ύψους 15.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου επίτιμου προέδρου της, Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλου, για μεταπτυχιακές σπουδές σε περιβαλλοντικές επιστήμες μονοετούς διάρκειας για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, σε χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκηρύσει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, HELMEPA.

Δεκτοί ως υποψήφιοι είναι νέοι και νέες μέχρι 27 ετών, κάτοχοι πτυχίου ελληνικού ΑΕΙ με βαθμό τουλάχιστον «Λίαν Καλώς» ενώ πέραν της βαθμολογίας θα ληφθεί υπόψη και ο χρόνος απόκτησης του πτυχίου.

Προϋποθέσεις, επίσης, για την υποβολή αίτησης είναι η προσκόμιση βεβαίωσης αποδοχής από το ξένο πανεπιστήμιο και εγγραφής σε αυτό μεταφρασμένη και επικυρωμένη, καθώς και πτυχίου ξένης γλώσσας ανάλογα με τη χώρα επιλογής για την πραγματοποίηση των σπουδών. Η αίτηση με τα πλήρη στοιχεία του αιτούντος πρέπει να συνοδεύεται επίσης από συστατικές επιστολές δύο καθηγητών του ΑΕΙ από το οποίο ο υποψήφιος αποφοίτησε, ενώ, για τους άνδρες απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή αναβολής της στρατολογίας λόγω σπουδών. Προτεραιότητα θα δοθεί σε νέους ή νέες που έχουν διατελέσει μέλη των περιβαλλοντικών προγραμμάτων «Παιδική HELMEPA» και «Ναυτίλοι».

Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να σταλούν μέχρι και την 31η Μαϊου 2013 στην Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος - HELMEPA, Περγάμου 5, Ν. Σμύρνη 17121 (τηλ. 210 9343088) με την ένδειξη "Υποτροφία".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass