ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6o ΟΡΟΦΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Εισβολή «Ρουβίκωνα» στο Υπ. Οικονομικών

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2018 16:28

ΑΘΗΝΑ
Στο Υπουργείο Οικονομικών εισέβαλλαν νωρίτερα, σήμερα, περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα και κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητοι μέχρι και τον 6ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, λίγο μετά τις 1:30 μ.μ., 30 περίπου μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλλαν στο Υπουργείο Οικονομικών, που στεγάζεται στην οδό Νίκης στην Πλατεία Συντάγματος και χωρίς να τους εμποδίσει κανείς ανέβηκαν τρέχοντας τις σκάλες και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον 6ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.


Κατά τη συνήθη πρακτική τους σκόρπισαν φυλλάδια στους χώρους εντός κι εκτός του υπουργείου και αποχώρησαν ανενόχλητοι. Ο υπουργός Οικονομικών την ώρα της εισβολής βρισκόταν στο γραφείο του χωρίς ωστόσο να επιδιώξουν τα μέλη του Ρουκίνωνα να έρθουν σε επαφή μαζί του.
Σύμφωνα με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η εισβολή στο Υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιήθηκε «ενάντια στο πολυνομοσχέδιο και στα δυσβάσταχτα μέτρα εναντίον των κατώτερων στρωμάτων».
Ειδικότερα αναφέρουν: «Βρεθήκαμε εδώ (φτάνοντας μέχρι το γραφείο του Υπουργού Τσακαλώτου)-για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση. Απέναντι στην καινούρια φοροληστρική λαίλαπα, στην πρωτοφανή επίθεση του δικαιώματος της απεργίας και της στέγασης, οφείλουμε να αντιπαρατάξουμε πρωτοφανή αντίσταση. Πολύπλευρη και πολυμέτωπη άγρια ταξική πάλη που θα καταστήσει τις βουλές της ανενεργές. Επίθεση σε κάθε ιμάντα που μεταβιβάζει αυτή την απάνθρωπη πολιτική, είτε εκείνοι συνδέονται με τα υψηλότερα των εξουσιαστικών κλιμακίων, είτε με τα χαμηλότερα που καλούνται να διεκπεραιώσουν τη βρώμικη δουλειά, όπως συμβαίνει με τους συμβολαιογράφους που σκέφτονται να συμμετάσχουν στους πλειστηριασμούς».
Στο κείμενο γίνεται και στοχοποίηση του προέδρου της συντονιστικής επιτροπής των συμβολαιογραφικών συλλόγων, Γιώργου Ρούσκα, καθώς όπως επισημαίνουν τα μέλη του Ρουβίκωνα: «Απαντάμε τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στους τραπεζίτες, στα διεθνή μαφιόζικα funds και στον εκτελεστικό βραχίονα όλων τούτων, δηλαδή στους συμβολαιογράφους που ακονίζουν τα δόντια τους (με προεξέχοντα τον υπόδικο πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής των συμβολαιογραφικών συλλόγων, Γιώργο Ρούσκα – για αυτό το συγκεκριμένο κατακάθι και το ποιόν του απαιτείται ξεχωριστό πολυσέλιδο κείμενο), ότι κανένα πολυνομοσχέδιο, καμία τροπολογία, κανένας νόμος, καμία κατασταλτική μέθοδος δε σταμάτησε ποτέ το δίκιο και αυτό θα το κατανοήσει εμφατικά όλος αυτός ο συφερτός που αναφέραμε, λίαν συντόμως».
Και προειδοποιούν ότι «Κάθε συμβολαιογράφος που εντάσσεται στη λίστα με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αυτομάτως εντάσσεται και στη δική μας λίστα. Όπου και αν βρίσκεται, όποιος και αν είναι. Θα τον ξετρυπώσουμε και θα’ναι ντάλα μεσημέρι».
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Νέες επιθέσεις και δηκτικά σχόλια από την Αντιπολίτευση για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Οικονομικών, με τα βέλη να στρέφονται και κατά του υπουργού. «Πάλι καλά που αυτή τη φορά δεν τους μίσθωσαν ταξί και έφυγαν με δικά τους έξοδα» λέει η ΝΔ. Την ώρα που οι μπαχαλάκηδες έχουν το ελεύθερο, ο κ. Τόσκας παριστάνει τον υπουργό, επισημαίνει η ΔΗ.ΣΥ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass