Όχι σε αναδιανομή ρόλων και εξωκοινοβουλευτικές εφεδρείες

Αμεσα εκλογές για να προχωρήσουμε χωρίς πισωγυρίσματα, λέει η Σπυράκη

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2018 18:18

 ΑΘΗΝΑ

Στην ανάγκη να διεξαχθούν άμεσα εθνικές εκλογές και να προχωρήσει η Ελλάδα χωρίς πισωγυρίσματα αναφέρθηκε η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Το κρίσιμο ζήτημα για την Ελλάδα, από τη στιγμή που πλέον τελείωσαν τα εξασφαλισμένα δανεικά, είναι να προχωρήσει χωρίς πισωγυρίσματα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Είμαστε μόνοι μας μπροστά στις προκλήσεις και δεν έχουμε μόνο τη διευρυμένη εποπτεία των πιστωτών, αλλά και το πολύ αυστηρότερο βλέμμα των αγορών, να κρίνουν τις επιδόσεις μας».

Για το λόγο αυτό, η κ. Σπυράκη επεσήμανε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν άμεσα εκλογές, «γιατί η χώρα σέρνεται και η παρατεταμένη κρίση εμπιστοσύνης θέτει σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων».

Εξάλλου, για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης, η ευρωβουλευτής σχολίασε ότι «η αναδιάταξη ρόλων μεταξύ των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των εξωκοινοβουλευτικών εφεδρειών τους δεν λύνει το πρόβλημα της χώρας». «Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και να λύσει προβλήματα», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφερόμενη στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «δεν έχει το κουράγιο να αναλάβει με πράξεις την ευθύνη που τον βαραίνει» και, επικρίνοντας τους χειρισμούς κυβέρνησης και Περιφερειας Αττικής, συμπλήρωσε: «Το πιο δυσάρεστο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους είναι ότι κυβέρνηση και Περιφέρεια επιχειρούν να διαχύσουν την ευθύνη στο παρελθόν, αντί, πολύ απλά, να παραδεχθούν ότι δεν έκαναν τη δουλειά τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1