ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

«Η Ελλάδα μπαίνει με αισιοδοξία και ελπίδα σε μια νέα πολιτική εποχή»

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2018 16:08

«Η Ελλάδα μπαίνει με αισιοδοξία και ελπίδα σε μια νέα πολιτική εποχή» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νικ. Παπαδόπουλος, με αφορμή την έξοδο από τα μνημόνια.

Όπως σημειώνει ο βουλευτής «η 20ή Αυγούστου 2018 θα μείνει στην ιστορία ως μια ημερομηνία ορόσημο για την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό καθώς σηματοδοτεί όχι μόνο την έξοδο της χώρας από τη σκοτεινή εποχή των μνημονίων αλλά και ένα νέο ξεκίνημα με καινούργιους αγώνες.

Η κυβέρνηση ανακτώντας ελευθερία κινήσεων, θα μπορέσει να επανεξετάσει ζητήματα τα οποία μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε αυστηρό πλαίσιο, ενώ θα προκύψουν και αλλαγές κομβικής σημασίας.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός πλέον ότι η συνολική πορεία της χώρας βαδίζει προς μια θετική οικονομική και αναπτυξιακή κατεύθυνση, όσο κι αν αυτοί που επιθυμούν επιστροφή στις χρεοκοπημένες πολιτικές τους είναι οι ίδιοι που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διαψεύσουν την πραγματικότητα. Μια νέα πολιτική εποχή λοιπόν ξεκινάει με πολλή δουλειά και με το βλέμμα στραμμένο στην αναδόμηση του κοινωνικού κράτους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1