ΒΑΣ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ:

Δεν επιτρέπονται θριαμβολογίες

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2018 16:19

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης τονίζει ότι το πένθος από τους νεκρούς στο Μάτι δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς και πως η πραγματικότητα είναι πιο ζοφερή.

«Γίνονται σήμερα κάποιοι εορτασμοί για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Βέβαια, το πένθος από τους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι δεν επιτρέπει ούτε θριαμβολογίες ούτε πανηγυρισμούς. Και η πραγματικότητα είναι πιο ζοφερή από αυτή που παρουσιάζουν οι κυβερνώντες» τονίζει ο Β. Λεβέντης και προσθέτει: «Καταρχάς το 2009 ο Κώστας Καραμανλής χρειαζόταν συναίνεση για να προχωρήσει κάποιες μεταρρυθμίσεις, δείλιασε και έκανε πίσω. Τότε υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου που έλεγε ψέματα ότι λεφτά υπάρχουν. Το 2014 υπήρχε ένας Σαμαράς που έλεγε και αυτός ψέματα ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, αλλά υπήρχε ένας Τσίπρας που έσκιζε και αναθεμάτιζε τότε τα μνημόνια, δηλαδή ένας διχασμός μέσα στην πολιτική μας ζωή και κάποιες αλληλοκατηγορίες από τα κόμματα που εμπόδισαν τη συναίνεση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass