Επίθεση «Ρουβίκωνα» στον Ομιλο Μυτιληναίου

ΝΔ: Η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2018 19:32

ΑΘΗΝΑ

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» πραγματοποίησαν επίθεση χθες τα ξημερώματα στα γραφεία του ομίλου επιχειρήσεων «Μυτιληναίος», στην οδό Πατρόκλου, στο Μαρούσι.

Ειδικότερα, κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλες τζάμια των γραφείων και μετά αποχώρησαν. Ο «Ρουβίκωνας» στη συνέχεια ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο με την επίθεση μελών του στα γραφεία του ομίλου, ενώ έκανε και σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

 

Η ΝΔ
Η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο αναφέρει η ΝΔ και καλεί την κυβέρνηση να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.
«Η Νέα Δημοκρατία το επισημαίνει από καιρό, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί της κυβέρνησης: Με δική της αποκλειστική ευθύνη η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια έχει ξεφύγει πια από κάθε έλεγχο. Οι πολίτες νιώθουν ανασφαλείς ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι η εγκληματικότητα δεν έχει δεξιό ή αριστερό πρόσημο. Η βία είναι μία, είτε υπογράφεται από Ρουβίκωνες, είτε από εγκληματικές συμμορίες που έχουν αποθρασυνθεί από την ανοχή των κυβερνώντων και δεν διστάζουν να αφαιρούν ακόμη και ζωές. Φτάνει πια. Για όσο χρόνο απομένει μέχρι τις εκλογές αφήστε έστω την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Γιατί αυτό που την εμποδίζει είναι η ανικανότητα και η αδιαφορία των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η ΝΔ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass