Εφτασαν τους 97 οι νεκροί στο Μάτι

Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις «κόκκινων» σπιτιών

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2018 15:55

ΑΘΗΝΑ
Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία στο Μάτι. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, πλέον ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 97.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 76χρονο που νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στο Θριάσιο και κατέληξε χθες Επίσης, ταυτοποιήθηκαν και οι δύο σοροί που δεν είχαν αναγνωρισθεί.
Ο ένας συγκαταλεγόταν στους αγνοούμενους και αναγνωρίστηκε με πανοραμική ακτινογραφία, οδοντόγραμμα, και ο άλλος με εξετάσεις DNA.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, αναφέρει: Ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική μέχρι στιγμής, ανέρχεται στους 97. Αναλυτικά: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 83, ενώ από τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία της Αττικής έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 14 άτομα.

ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ «ΚΟΚΚΙΝΑ»
*Εν τω μεταξύ ένα μήνα μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική, και ξεκίνησαν χθες οι κατεδαφίσεις των χαρακτηρισμένων «κόκκινων κτιρίων» στο Μάτι, τα οποία έχουν κριθεί πλήρως ακατάλληλα για να κατοικηθούν. Εκατοντάδες άνθρωποι είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγη ώρα, ενώ σήμερα πάρα πολλοί από αυτούς δεν έχουν στέγη για να μείνουν. Το πρωί της Δευτέρας οι μπουλντόζες ξεκίνησαν την κατεδάφιση των ακατάλληλων κτιρίων, σε μία περιοχή που δεν θυμίζει σε τίποτα το πανέμορφο παραθαλάσσιο μέρος.
Πλέον όπου κι αν γυρίσεις αντικρίζεις στάχτη, κατεστραμμένα κτίρια και τη θλίψη των κατοίκων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass