Ο Μεϊμαράκης επικεφαλής της ΝΔ στις Ευρωεκλογές

ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 16:10

ΑΘΗΝΑ
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ηγηθεί της μάχης της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές, αποδεχόμενος την πρόταση που του είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν μερικούς μήνες.

Σε συνάντηση που είχαν χθες στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή συμφώνησαν ότι θα βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον Μάιο και προφανώς θα είναι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στις Βρυξέλλες, καθώς η εκλογή του τέως προέδρου θεωρείται δεδομένη.
Σε συνομιλητές του, τους τελευταίους μήνες, ο κ. Μεϊμαράκης άφηνε να εννοηθεί ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, με μόνη πιθανότητα, αν βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Ωστόσο μετά τη χθεσινή συνάντηση το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε και οριστικοποιήθηκε η κάθοδος του για την Ευρωβουλή όπως αρχικά είχε συζητηθεί.  
Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκε η στρατηγική του κόμματος ενόψει της ΔΕΘ αλλά και των εκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε τις απόψεις του κ. Μεϊμαράκη ενόψει του συνεδρίου του κόμματος τον Μάιο, στο οποίο  έχει οριστεί πρόεδρος, καθώς θεωρείται η αφετηρία της προεκλογικής περιόδου για τη ΝΔ. Κοινή εκτίμηση άλλωστε είναι ότι τον Μάιο θα στηθούν τετραπλές κάλπες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass